Welke topper past bij mij? Geweldige aanbevelingen aangeboden

Welcher Topper passt zu mir? Tolle Empfehlungen im Angebot - Luxusbetten24

Als u op zoek bent naar de juiste topper voor uw boxspringbed, wordt u geconfronteerd met een grote keuze aan toppers. Matrastoppers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het is belangrijk dat u profiteert van een zeer goed ligcomfort.

Aanbevelingen van 4 toppers voor boxspringbedden

1. AquaSoft Topper Carlo

De totale hoogte van de Carlo topper is 10 centimeter. De schuimkern is 8 centimeter hoog en heeft een dichtheid van 40. De AquaSoft kern zorgt voor drukontlasting.

Het materiaal is bijzonder knuffelig en zacht. Tevens zorgt de topper voor vochtregulatie. Het kussen is tevens voorzien van een 3D-klimaatband en een aan beide zijden doorgestikte klimaatvezel. Deze eigenschappen zijn vooral interessant voor mensen die snel zweten tijdens het slapen.

Het antipillingmateriaal, dat wordt gekenmerkt door zijn lange duurzaamheid, biedt nog meer voordelen. De hoes is afneembaar en kan gewassen worden op 40 graden Celsius. De topper kan in verschillende maten worden geselecteerd.

2.Visco-topper Santo

Visco is een materiaal dat lichaamswarmte lang vasthoudt. Iedereen die het snel koud krijgt, heeft baat bij deze Santo-topper en zijn aangename comfort. Bovendien drukt het lichaam in het kussen, wat een gezellig gevoel creëert. Het matras is daarom ook geschikt voor zijslapers. Comfortabele drukverlichting wordt gegarandeerd door de dichtheid van 50.

De hoes van klimaatvezel zorgt voor een hoog ademend vermogen. Optioneel kan de topper worden uitgevoerd met een rondomlopende 3D-klimaatband, wat de vochtregulatie verbetert. De hoes is wasbaar op 40 graden Celsius. De Visco Topper is verkrijgbaar vanaf maat 80 x 200 centimeter.

3. Comfortschuimtopper Dormire

De Dormire foamtopper heeft een kern van 5 centimeter hoog comfortschuim. De dichtheid is 30. De editie heeft een hardheidsgraad van H2. Het product wordt daarom aanbevolen voor wie graag op een zachte ondergrond slaapt. Slaap je liever op een hardere ondergrond, dan kun je kiezen voor het Celio-model met hardheidsgraad H3.

De topper is licht van gewicht waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Het is daarom ook geschikt voor logeerbedden. De lange levensduur wordt gegarandeerd door het anti-pilling materiaal. Optioneel is het product verkrijgbaar met een rondomlopende 3D-klimaatband, die zorgt voor een hoge vochtregulatie en ademend vermogen.

4. Gelschuimtopper Emilio

Deze matrastopper is een goede keuze, vooral voor mensen met allergieën. Het gelschuim geeft mijten geen kans om te overleven. Het gelschuim zorgt voor een comfortabel liggevoel. De dubbele stoffen hoes is gemaakt van klimaatvezel waardoor de lucht kan circuleren. Als u wilt, kunt u kiezen voor het 3D exclusieve model, dat is voorzien van een vochtregulerende 3D-klimaatband.

De Gelax-kern in combinatie met de hoge dichtheid van 50 zorgt voor een snel herstel. Bovendien voelt de gebruiker de aangename en gezonde drukverlichting. De hoes is afneembaar en kan gewassen worden op 40 graden Celsius.

Tips voor het kopen van een topper

Eerst moet je beslissen van welk materiaal het kussen gemaakt moet zijn. Dit aankoopcriterium is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Hier zijn de verschillende versies ter vergelijking:

Gel Visco Koudschuim
Voordelen
  • Hoog slaapcomfort
  • Geschikt voor mensen met allergieën
  • Geschikt voor slapers die snel zweten
  • Warmte opslaan
  • Zacht gevoel tijdens het liggen
  • Geschikt bij rugpijn
  • Geschikt voor slapers die snel zweten
  • Hard liggend gevoel

Het hangt ook af van je favoriete slaaphouding. Rug- en zijslapers wordt aangeraden een gelpad te gebruiken. Ook zijslapers hebben baat bij een visco topper.

Buikslapers kunnen ook het beste een gelmatras gebruiken. Een visco topper is daarentegen nadelig voor buikslapers omdat deze te diep wegzakken.

Let op: Geltoppers zijn geschikt voor zij-, buik- en rugslapers.

Het kussen moet bij het bed passen. Daarom moet u bij het kopen letten op zowel de hoogte als de breedte en lengte. Als je bij tweepersoonsbedden een bezoekersgat wilt vermijden, kun je kiezen voor een topper in de maat die over beide matrassen past.

Lees verder

Topper richtig waschen & trocken » Schritt für Schritt Anleitung - Luxusbetten24
Wie oft solltest du deinen Topper wechseln? - Luxusbetten24

laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.